Betaalbare Kleine Keuken uit voorraad leverbaar, de Kleine Keuken is te gebruiken als kleine keuken, en de kleine keuken is ook als kitchenette geschikt.

Wij leveren de kleine keuken in 4 standaard opstellingen, we leveren de kleine keuken tevens op iedere gewenste maat, onze kleine keuken is oersterk en van degelijk materiaal.

*Klik hier om de Kleine Keukens prijslijst en informatie aan te vragen.

kleine keukenWat is een Kleine keuken / Kitchenette?
Een kleine keuken is eigenlijk een gewone kitchenette keuken, een kitchenette / kleine keuken wordt veelal door bedrijven en klein behuisden gebruikt. De kleine keuken wordt tegenwoordig ook vaak toegepast in de bijkeuken, of de kleine keuken wordt toegepast in huurhuizen, de kitchenette / kleine keuken is verhuisbaar.

Waar komt het woord kitchenette / kleine keuken oorspronkelijk vandaan?
Het woord kitchenette komt oorspronkelijk uit de scheepvaart, de kitchenette / kleine keuken was een aanrechtkamer waar de gerechten die uit de kombuis kwamen, klaargemaakt werden om op te dienen in de eetsalon; de kitchenette / kleine keuken was ook wel de ruimte naast de kombuis waar de koks hun gerei en ingrediënten opslaan.

kleine keukenTegenwoordig wordt het woord kitchenette / kleine keuken gebruikt voor een kleine keuken, of een bedrijfskeuken / kleine keuken. De kitchenette kleine keuken wordt steeds populairder, de kitchenette kleine keuken wordt tegenwoordig ook vaak toegepast in senioren woningen. In de kitchenette / kleine keuken zitten de meest gebruikte keukenapparaten tenslotte. Veel meer als een kitchenette /kleine keuken is er tegenwoordig niet meer nodig.

De gemiddelde keukens uit een keukencentrum is veelal niet geschikt als kitchenette / kleine keuken, deze zijn gemaakt van zeer goedkoop materiaal. Deze kleine keuken is niet sterk en onvoldoende watervast voor een kitchenette. Onze kleine keuken is dat wel en hierdoor zeer geschikt als bedrijfs kleine keuken of als school kleine keuken, catering kleine keuken en wat nog iets meer zij. Bij ons kunt u kiezen uit standaard maten, of u kunt de kitchenette zelf samenstellen.

Wat is belangrijk aan een kleine keuken of Kitchenette?
De kleine keuken: gemakkelijk schoon te maken zijn
De kleine keuken: degelijk zijn
De kleine keuken: stootvast zijn
De kleine keuken: handig in het gebruik zijn
De kleine keuken: veilig zijn
De kleine keuken: representatief zijn
De kleine keuken: in meerdere formaten leverbaar zijn
De kleine keuken: vaak snel geleverd kunnen worden
De kleine keuken: gebruiksvriendelijk zijn
De kleine keuken: snel en eenvoudig te monteren zijn

Kitchenette - kleine keuken materialen:
De materialen waar een kleine keuken van gemaakt wordt is zeer belangrijk. De persing van het plaatmateriaal van de kleine keuken moet zeer hoogwaardig zijn. De toplaag van de de fronten van de kleine keuken moeten van HPL zijn, een soort formica of duropal dus.
Het aanrechtblad van de kleine keuken moet ook van HPL zijn.

Een kitchenette is oftewel kleine keuken dus een kleine keuken of bijkeuken. Een kleine keuken komt u wel tegen in kantoor panden, winkel ruimtes en oude kantoor villa's. Een kleine keuken is een eenvoudige betaalbare kleine kwaliteits keuken, de kleine keuken wordt naar wens door ons uit voorraad geleverd.

Wij leveren de kleine keuken in 4 standaard opstellingen, we leveren de kleine keuken tevens op iedere gewenste maat, onze kleine keuken is oersterk en van degelijk materiaal.

Dit is slechts een klein gedeelte van onze kleine keuken mogelijkheden, indien u alle kleine keukenmogelijkheden met een complete kleine keuken prijslijst wilt ontvangen, vul dan onderstaande in, en wij sturen u deze direct.